Eind Juni 2023 drukte mijn lichaam plots de pauze knop in, op, gedaan. Teveel van mezelf geeisd en verlangd voor een te lange periode. Mijn lichaam op de noodrem.

      Een transformatie, lichamelijke maar ook eentje die ik dan wou doortrekken in het leven van Nyo en mezelf. Dingen anders gaan doen, niet bij de pakken blijven zitten, leven, genieten, dankbaar zijn, zachter, in flow! Want je hebt maar 1 leven en dat komt nooit meer terug!

 En zo ook verdween de naam Wenbeauty, na 13j bestaan, want ook die behoorde nog een stuk tot het verleden dat niet meer past. 

Leven is kiezen, jouw vrije keuze. Gun jezelf ook pauzes, me-time en voorkom dat je lichaam op de stopknop duwt. 

Ik omarm graag met jullie mijn MiaBella! Vernieuwend, elegant, onderscheidend, in flow, expertise in skincare, wimper- en wenkbrauw stylisme & nails.Tot snel. Mandy